GOSPODE BOŽE, DA LI JE OVO STVARNO ONA? Svi u ŠOKU ZBOG izgleda zanosne plavuše: Izašla pred ljude u bodiju i...
Foto: Profimedia

HIT NA INTERNETU

GOSPODE BOŽE, DA LI JE OVO STVARNO ONA? Svi u ŠOKU ZBOG izgleda zanosne plavuše: Izašla pred ljude u bodiju i...

Njena nagla i drastična promena odmah je izazvala sumnju

Objavljeno:

Kristina Agilera, jedan od najboljih vokala na svetu, u poslednjih godinu dana izgubila je preko 20 kilograma. Međutim, njena nagla i drastična promena odmah je izazvala sumnju, tačnije, da je pop zvezda zavisnica od Ozempika.

Kristina Agilera u poslednjih šest meseci je sve mršavija. Iako tvrdi da je razlog njenog gubitka kilograma režim ishrane i način života, zbog opšte pomame za Ozempikom u Holivudu, pevačici niko ne veruje.

Kristina Agilera sa viškom
Kristina Agilera sa viškomfoto: Profimedia

Kristina je nedavno održala koncert u Meksiku i ponovo iznenadila fanove drastičnom transformacijom. Pevačica je vidno još izgubila na kilaži u odnosu na prethodni mesec.

Snimak koncerta postala je internet senzacija, a fanovi nagađaju kako 43-godišnja pevačica mora podhitno da se skine sa Ozempika, leka za dijabetes koji je postao popularna metoda mršavljenja slavnih.

"Neka joj neko kaže da je vreme da prestane", "Od nje je ostala samo glava. Umreće ako smrša još", "Izgleda kao i svaka osoba koja uzima Ozempik i ovo uopšte nije dobro", samo su neki od komentara.

1 / 5 Foto: Tik tok printscreen/madamxtina

Kristina Agilera tvrdi da je "dugina dijeta" zaslužna za mršavljenje

Agilera je doživela skok u kilaži 2008. nakon što je rodila sina Maksa. Dve godine kasnije smršala je zbog uloge u filmu "Burlesque". Međutim, te iste godine njena težina ponovno je oscilirala tokom razvoda od Džordana Bratmana. Muzička zvezda ima i ćerku Samer (9) sa dugogodišnjim verenikom Metjuom Ratlerom.

Nakon rođenja sina počela je da se pridržava sledećeg režima: dnevno je unosila 1.600 kalorija i držala duginu dijetu.

Bonus video:

04:10

SRPKINJA DIREKTNO IZ NAPULJA: SVE PADALO I TRESLO SE, TEŠKO JE TO PREŽIVLJAVATI! Ljudi na ulicama, očekuju se novi potresi

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.